AZICHEM SRL este o companie cu înaltă specializare, certificată UNI EN ISO 9001:2015, implicată în mod constant în cercetare și dezvoltare în domeniul dezvoltării tehnologiei și produselor inovative pentru construcții specializate și construcții ecologice. Azichem produce și comercializează formulele proprii încă din 1987.

Pasiunea maximă pentru muncă și pentru relațiile inter-umane, inovația constantă, profesionalismul și grija pentru detalii ne-au făcut să fim azi un producător de referință în panorama produselor pentru construcții specializate. De-a lungul anilor, Azichem a dezvoltat un mod de lucru bazat pe relații solide și durabile cu clienții și furnizorii, punând accentul nu pe vânzarea produselor sale, ci pe soluționarea problemelor și asigurarea unui serviciu post-vânzare de excepție.

MAGAZINUL DE CONSTRUCȚII!
SOLUȚIA OPTIMĂ PENTRU ORICE PROBLEMĂ

În ziua de azi, lista Azichem numără peste 200 de articole, cuprinzând atât produse fabricate de noi cât și produse distribuite în Italia exclusiv de către compania noastră, reușind să acoperim o multitudine de cerințe legate de renovarea construcțiilor, restaurarea monumentelor, impermeabilizarea structurilor noi și existente, oprirea infiltrațiilor, dezumidificarea, îmbunătățirea confortului spațiului de locuit, refacerea structurilor civile, fibre aditive și aditivi pentru beton, mortare tehnice pentru ancoraje industriale precum și multe altele!

Toate acestea au făcut ca Azichem să fie azi unul dintre cei mai importanți producători italieni de materiale speciale și tehnologii inovatoare pentru Construcții și Construcții Ecologice.

 

www.azichem.ro