În mod normal restaurarea ținutei impermeabile  a teraselor și balcoanelor   înseamnă recurgerea la metode scumpe și ambițioase:.

Ipoteza A. Îndepărtarea pavajului și a șapei existente; îndepărtarea membranei de impermeabilizare existente; instalarea unei noi membrane izolante; refacerea șapei în pantă și montarea unui pavaj nou.

Ipoteza B. Aplicare de straturi izolatoare de acoperire, realizate din compuși din ciment-plastic integrați cu rețele din fibră de sticlă alcalin-rezistente și benzi elastice specifice, și înlocuirea pavajului.

Ipoteza C. Aplicare de membrane polimerice elastice pe suprafețele spălate și pregătite corespunzător. Acestea înseamnă modificarea radicală a aspectului original al pavajului.

PROBLEMA ESTE
APA TRECUTĂ

PROTECH BALCONY este o soluție concentrată de rășini siliconice și polimeri organici catalizați, cu vâscozitate scăzută, vehiculați în solvenți apolari care determină penetrarea profundă. Procesul descris se traduce print formarea unei bariere impermeabile interne, difuză, non – peliculară, puternic hidrofugă, capabilă să acopere și să sigileze porozitățile și microfisurile, de până la 1 mm, fără inhibarea transpirației. PROTECH BALCONY revoluționează conceptul de izolare a teraselor și balcoanelor. Aplicarea și realizarea sa în timp extrem de scurt, cu o absență practică de efort pentru ca suprafețele tratate să poată fi utilizate după câteva ore. Fazele esențiale pot fi enumerate astfel:

Impermeabilizzazione balconi e terrazze

CURĂȚAREA ÎN PROFUNZIME A SUPORTULUI

Diluați detergentul acid DETERG-A cu o cantitate de apă proporțional cu impuritățile și depunerile de pe suprafață. Vărsați soluția pe suprafață, distribuind-o mai bine cu o perie pentru lichide. Așteptați 15 minute pentru reacția acidă, spumantă. Clătiți cu apă din abundență.

Impermeabilizzazione balconi e terrazze

CHITURILE ROSTURILOR

Fisurile si discontinuitățile evidențiate de curățire trebuie să fie atent acoperite cu stratul impermeabil special STUCCO BALCONY, chiar în corespondență cu plintele și plafoanele. Eventualele rosturi de mișcare trebuie să fie tratate cu PROTECH FLEX, sigilant poliuretanic specific în cartuș extrudabil cu elasticitate ridicată.

Impermeabilizzazione balconi e terrazze

ALCĂTUIREA SOLUȚIEI DE IMPERMEABILIZARE

Turnați PROTECH BALCONY pe zonele de izolat, distribuindu-l cu o perie, insistând mai mult pe rosturile dintre plăci și plintă. Lăsați să acționeze cel puțin o oră înainte de efectuarea testului de inundare a suprafeței. Operațiunile descrise trebuie efectuate la duritatea corespunzătoare a acoperirilor de la punctul 2.

Impermeabilizzazione balconi e terrazze

ÎNDEPĂRTAREA EXCEDENTELOR

La terminarea lucrărilor, îndepărtați cu o cârpă impregnată cu diluant nitro, eventualele reziduuri și rămășite de PROTECH BALCONY de pe suprafața pavajului.